Ontdek het Vispring-gevoel aan een toegankelijke prijs

We zijn trots u het nieuwe Vispring bed Victoria te kunnen voorstellen in onze showroom. Dit ‘limited edition’ model is tot eind 2017 exclusief verkrijgbaar bij een selectie Europese retailers en combineert de Victoria matras en de Prestige boxspring met het Victoria hoofdbord voor een prachtig en elegant, stijlvol en luxe design.

 

Ervaren vakmensen maken de Victoria matras en biedt zalig comfort. Hiervoor wordt een laag met de hand geneste veren van het beste vanadiumstaal omhuld met katoen, afgedekt door weelderige lagen Britse fleecewo, katoen en Brits paardehaar. Paardehaar is een vezel met ongekende veerkracht die optimale luchtventilatie garandeert. Zo krijgt vocht geen kans en wordt er de hele nacht lang maximaal comfort geboden. Het paardehaar wordt verkregen via traditionele processen en sourcing van paarden uit de heuvels van Noord-Engeland.

 

De Victoria boxspring en het Victoria hoofdbord zijn beschikbaar in een exclusieve selectie van 10 stoffen in een mix van katoen en linnen.

Indien gewenst kan dit bed zonder of met een ander hoofdbord gecombineerd worden.

 

De matras Victoria en boxspring van 180x200 kosten samen 5.380€.

 

Bekijk hier de folder van het Victoria-bed.