Ontdek de stomers en ontpillers van Steamery Stockholm!

We willen je helpen zo goed mogelijk zorg te dragen voor jouw bedlinnen, zodat je er zo lang mogelijk kan van genieten. Daarom introduceerden we twee nieuwe producten in ons assortiment: de stomer en ontpiller van het merk Steamery Stockholm. Ontdek ze nu in onze winkel!

 

Over de stomer van Steamery Stockholm

 

Deze kleine stomer met Scandinavisch design maakt jouw textiel in een mum van tijd kreukvrij en fris. Handig voor kleding, maar ook heel gemakkelijk om te gebruiken op jouw gordijnen en bedlinnen. Dankzij zijn klein formaat en licht gewicht is de stomer niet enkel handig in het dagelijkse leven, maar ook ideaal om mee te nemen op reis.

 

Lees hier alles over de voordelen van stomen en hoe je de stomer gebruikt!

 

 

Kostprijs: 120 euro

 

 

Over de Pilo Shaver of 'ontpiller' van Steamery Stockholm

 

Na een tijd is het mogelijk dat er op jouw plaids of kledij ‘bolletjes’ of ‘pluisjes’ ontstaan. Dit verschijnsel wordt ook wel ‘pilling’ genoemd en is normaal, de grootste oorzaak hiervan is wrijving. Elke stof krijgt hier na verloop van tijd mee te maken, al heeft de ene stof hier sneller last van (zoals wol bijvoorbeeld) dan de andere.

 

Met het kleine Pilo toestel verleng je de levensduur van jouw favoriete (wollen) plaid of trui aanzienlijk. Deze ontpiller vermindert ongewenste pluisjes van jouw plaid of kleding en werkt op elk materiaal: mohair, kasjmier, merino, alpaca … .

 

Achter het minimalistische design zit een verrassend krachtige motor die toch nog steeds zacht is voor alle stoffen. Leg jouw kledingstuk of plaid op een vlakke ondergrond en strijk de ontpiller voorzichtig over de stof heen tot alle pluizen verwijderd zijn.

 

Benieuwd? Je ontdekt dit slimme toestel nu in onze winkel (je merkt het, wij zijn alvast fan)!

Kostprijs: 40 euro 

 

Vragen? Contacteer ons of kom gerust langs in onze showroom, we helpen je graag verder!