Ontdek de Tone boxspring binnenkort in onze Auping Store!

Auping introduceert hun nieuwste boxspring: Tone! Deze eigentijdse boxspring verschilt van andere boxsprings doordat hij lager bij de grond staat en een hele slanke uitstraling heeft. Net als de andere bedden en boxsprings uit het Auping assortiment, kan je ook deze boxspring volledig personaliseren naar jouw eigen smaak.

 

 

Het stevige stalen frame met ronde poten is verkrijgbaar in vijf verschillende Auping kleuren: Cool grey, Warm grey, Deep black, Coral red en Pure white.

 

Het boxspring onderstel en de matras die bij deze Auping boxspring hoort worden gestoffeerd in de stof en kleur van jouw keuze en afgewerkt met een bies. De 5-zone pocketverenmatras (hoofd – schouders – lenden – heupen en benen) is verkrijgbaar in drie hardheden (soft – medium – firm). Bovenop de Tone matras komt nog een luxetopper, gemaakt van geperforeerd natuurlatex.

 

 

Ook voor het hoofdbord kies je uit drie verschillende stoffen, die elk verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren. Het zachte Tone hoofdbord wordt rondom gestoffeerd, waardoor je het bed gerust in het midden van de kamer kan plaatsen, het hoeft dus niet tegen de muur te staan. Het hoofdbord wordt met de hand gestoffeerd en afgewerkt met dubbele stiknaden in het naaiatelier van Auping in Deventer. Doordat het Tone hoofdbord niet op de grond staat en dus zwevend is, draagt het nog extra bij aan de slanke uitstraling van deze boxspring. Een extra voordeel aan het zwevend hoofdbord? Het kuisen zal veel gemakkelijker verlopen!

 

 

Tip: kies bij je kleurenkeuze voor verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie. Zo passen de verschillende onderdelen (potenstel, onderstel, matras, topmatras en hoofdbord) ook visueel mooi bij elkaar en komt deze Tone boxspring het mooist tot zijn recht.

 

De Tone boxspring is vanaf zomer 2020 verkrijgbaar in onze Auping Store.

Nog vragen? Contacteer ons, we helpen je graag verder.