Onze 'Happy Place'

Het ziet er naar uit dat vakantieplannen deze zomer waarschijnlijk niet meer zullen doorgaan. Wij hebben een geheim te delen. Onze favoriete plek tijdens de zomer is niet luxueus op een traditionele manier. Geen exclusieve vakantiebestemming, maar gewoon op adem komen in onze eigen stek. Een warme, gezellige plek die ons comfort biedt.

 

 

De stoet van lange zomerdagen staat normaal gelijk aan eindeloze dagen vol mogelijkheden. We kijken er al lang naar uit en plannen daarom alles vol. Dat is super, maar is het niet de ultieme luxe om helemaal geen plannen te hebben? Om gewoon even niks te doen?

Lexington viert deze zomer met beddengoed in een levendig rood en blauw. Een klassiek gestreept dekbedovertrek mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Zoals steeds, is al het bedlinnen gemaakt van zachte, hoogkwalitatieve materialen. Het kan eenvoudig gecombineerd worden met bedspreien, plaids en sierkussens. De vrolijke kleuren en prints uit deze collectie doen ons glimlachen, hopelijk denken jullie er hetzelfde over!

 

Ondanks alle nieuwigheden, is er bij Lexington altijd één constante: hun liefde voor ons milieu. Daarom zijn we trots op deze leverancier die ons steeds duurzame items brengt. Dit maakt het voor onze klanten eenvoudig om verantwoord te winkelen, en om thuis een plek te maken voor vandaag en voor de toekomst. Het enige waar jij je dus zorgen moet over maken is ontspannen en genieten van jouw Happy Place. Fijne zomer!