Lexington goes Glamping!

We verlangen allemaal naar de zomer. Genieten van de natuur, weg van de dagelijkse zorgen. Lexington neemt ons met deze nieuwe collectie mee op een heerlijke Glamping trip!  Gewoon rond rijden en stoppen waar we willen. Dit kan op het strand zijn, in de duinen of zelfs op een weide.

 

Maar, dat doet Lexington natuurlijk in stijl. Hun inspiratie haalden ze uit de zomers in the Hamptons, het Coachella Valley Music and Arts Festival en de Zweedse weides op een midzomerdag – allemaal in een exclusieve stijl en met het oog op kwaliteit. Deze collectie draait vooral om het creëren van een bepaalde sfeer en gevoel.

 

“Ik houd van lang uitgestrekte stranden, de duinen, de oceaan en een zeebriesje”, zegt Kristina Lindhe, creatief directeur van Lexington. “Ik kan ook echt genieten van de weides, de dieren die in het wild leven en alles wat daar komt bij kijken. Maar ik houd ook vooral van relaxen op een comfortabele manier, een vleugje luxe is nooit verkeerd!”

 

Het kleurenpalet van deze nieuwe zomercollectie is blauw, perzik en wit in combinatie met roze en groen, het plaatje klopt helemaal. Naast de kussens en zomerse plaids, zorgde Lexington voor bedtextiel van katoensatijn met een frisse print. Daarnaast is er ook een dekbedovertrek in poplin katoen met klassieke streep.

 

Lexington staat nog steeds voor kwaliteit – in elke stof en in elk detail.

 

Happy Glamping!