For the love of fall..

Als de bladeren geel worden en de temperatuur daalt, maken we onze huizen graag gezellig en omarmen we de goede dingen in het leven. De herfst prikkelt al onze zintuigen, laat ons stilstaan bij de schoonheid van de natuur en lijkt ons dichter bij onze geliefden te brengen – deze magie weerspiegelt Lexington ook dit jaar opnieuw in haar prachtige herfstcollectie.

 

Van in het begin koos Lexington al heel bewust voor natuurlijke grondstoffen voor hun producten, dat doen ze tot op vandaag nog steeds. Ook duurzaamheid staat hoog op hun lijstje, hun bedlinnen, sierkussens, bedspreien en plaids zijn dan ook gemaakt om eeuwig mee te gaan. Hun missie is om bij elk product telkens weer echt vakmanschap van topkwaliteit te leveren, en daar slagen ze volgens ons alvast in.

 

 

In de herfstcollectie van 2020 voorzag Lexington opnieuw een extrazachte luxueuze katoen-kasjmieren flanel. De unieke samenstelling van dit dekbedovertrek zorgt voor een super zacht, luxueus en warm gevoel. Natuurlijk mogen ook de heerlijk traditionele Lexington flanel dekbedovertrekken niet ontbreken. De flanellen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in drie verschillende tijdloze uitvoeringen: beige geruit, beige gestreept of lichtblauw en beige geruit.

 

 

Zoals steeds kan je ook kiezen uit verschillende katoensatijnen dekbedovertrekken, die zijn verkrijgbaar met print of in het wit met een contrasterende boord. Met beide dekbedovertrekken kan je op verschillende manieren een elegante look creëren in jouw slaapruimte. Het paradepaardje van deze collectie is het bedlinnen gemaakt van Tencel katoen. Dit natuurlijk materiaal, met een lage ecologische voetafdruk, heeft ademende eigenschappen en voelt heerlijk zacht aan.

 

 

Om de Lexington look helemaal af te maken kan je je bed afwerken met een van de verschillende fluwelen bedspreien, wollen plaids of vele sierkussens uit deze collectie. De kleuren van dit seizoen? Hazelbruin, oudroze, saliegroen en verschillende tinten beige. Deze herfst maakt ook blauw opnieuw een comeback!

 

Vragen over deze nieuwe collectie? Kom gerust langs in de winkel of contacteer ons, we helpen je graag verder!