De nieuwste collectie van Lexington geeft ons lentekriebels!

Hoe kort de lente ook is, het blijft steeds een intense periode. Dit seizoen brengt ons enkele van de mooiste dagen van het jaar. Bloemen beginnen te bloeien, we zien opnieuw meer kleur buiten en ’s avonds blijft het terug langer licht. Doordat de dagen langer worden, spenderen we niet alleen meer tijd in de natuur, maar het lentelicht brengt ook een nieuwe sfeer in huis. Wij krijgen er alleszins een hoop energie van!

 

Dat het buitenleven een grote inspiratie was voor deze lente collectie is vanzelfsprekend. Het kleurenpalet varieert van verschillende tinten wit, beige en blauw tot gewassen rood en roze dat gemakkelijk in het interieur verwerkt kan worden. Onze favoriet is het lichtblauwe katoensatijnen dekbedovertrek met bloemenprint. Het brengt de lente naar binnen!

 

 

Niet zo’n fan van bloemenprints? Lexington voorziet in deze collectie ook geruite en gestreepte dekbedovertrekken in hun typische ‘New England stijl’. De tijdloze kleuren en materialen zijn gemakkelijk te combineren met het bedlinnen dat je al hebt.

 

De materiaalkeuzes dragen bij aan de unieke sfeer van deze collectie. Zo is er een dekbedovertrek in ‘seersucker’ stof (een 100% katoen ‘gerimpelde’ stof), en een prachtig linnen dekbedovertrek met lichtblauwe streep - lees hier alles over de bijzondere eigenschappen van linnen. Beide klassiekers zorgen voor een mooie ‘casual chique’ uitstraling van jouw slaapkamer. Zoals steeds hechtte Lexington veel belang aan duurzaamheid, zodat hun stukken heel lang meegaan en je er jarenlang van kan genieten.

 

Je ontdekt de lentecollectie 2020 van Lexington nu in onze winkel!

Nog vragen? Neem contact op, onze Nachtwachters helpen je graag verder.