Solden

Solden

Bent u toe aan een nieuw bed, boxspring, matras, bedbodem of misschien wel nieuw bedlinnen? Maar wil u niet de volle prijs betalen? Dan bent u bij De Nachtwacht aan het juiste adres tijdens de wintersolden.

Want tijdens onze solden in januari profiteert u van de beste soldenprijzen, acties en promoties op nieuwe of showroommodellen.
deskundig-advies-white.png

Need expert advice?

We are happy to advise you! Visit our store in Kortrijk where our Nachtwacht team is ready to answer all your questions!

Voordelen van de solden

  • Persoonlijke service
  • Deskundig advies
  • Prijs / kwaliteit
  • Enkel kwaliteitsmerken

 

Solden bedden

Niet alleen is shoppen in de solden beter voor uw portemonnee, shoppen tijdens de soldenperiode is uiteindelijk ook beter voor uw nachtrust.

U dacht er misschien al een tijdje aan; Uw slaapkamer is toe aan vernieuwing. Het aanschaffen van de verf, gordijnen en vloer is al een hele uitgave, dus is het mooi meegnomen om uw nieuwe bed aan te schaffen tijdens de solden.

Solden op bedden bij de Nachtwacht

Bij De Nachtwacht staan diverse bedden met lattenbodems of spiraalbodems in de showroom.

Laat u adviseren voor een solden bed naar uw wens. Breng een bezoek aan de winkel te Kortrijk tussen 2 en 31 januar. Wie weet ontdekt u bij De Nachtwacht het solden bed van uw dromen.

Solden matrassen

Slaapt u onvoldoende of slaapt u de laatste tijd slecht? Het is mogelijk dat uw matras aan vervanging toe is. Wist u namelijk dat uw matras iedere 10 jaar vervangen moet worden?

Of u een pocketveren matras nodig heeft of een modulaire matras of een andere kwalitatieve matras is afhankelijk van uw voorkeuren en wensen.

Matrassen solden in Kortrijk

Kom tijdens de solden matrassen testen bij De Nachtwacht en vind uw nachtrust terug op een solden matras naar keuze.

Boxpsring solden

Heeft u altijd al van een hotelbed bij u in de slaapkamer gedroomd, maar vond u een boxspring net te duur? De Nachtwacht heeft een groot gamma boxsprings in de showroom staan van bijvoorbeeld Vispring maar óók Auping boxsprings.

Solden boxspring West Vlaanderen

Heeft u een topper nodig voor uw boxpsring of juist niet? Laat u ook voor een solden boxspring adviseren door de West-Vlaamse boxspring specialist, De Nachtwacht.

Bent u benieuwd naar onze showroom modellen of wil u graag weten welke items in de solden zijn, neem dan contact met ons via ons contact formulier of stuur gerust een e-mail.