picture

Vi-Spring

Vi-Spring verandert je leven
Vi-spring De Nachtwacht in Kortrijk Gent Knokke Tielt Ieper Waregem roeselare

 

De Vi-Spring Filosofie

Vi-Spring is geen gewone beddenfabrikant.  Vi-Spring blijft consequent gekant tegen de massaproductie van identieke bedden.  Ieder Vi-Spring bed wordt op bestelling en met de hand vervaardigd.  Ieder bed is maatwerk en dus uniek, en garandeert de bezitter of bezitster een perfecte nachtrust, jaar na jaar na jaar.

Geschiedenis

In 1901 was Vi-Spring de allereerste beddenfabrikant die matrassen met zgn. pocketveren produceerde.  Dit innovatieve systeem met individueel verpakte veren veroorzaakte een ware omwenteling en is tot op heden de meest efficiĆ«nte manier om een nachtrust te garanderen die je leven echt kan veranderen.

Vi-Spring groeide uit tot een symbool van topkwaliteit.  Vandaar ook dat je deze bedden tegenkomt in 's werelds allerbeste hotels, maar ook in duizenden slaapkamers zowel in Europa als in de rest van de wereld.  We doen een greep uit de vele beroemdheden die op Vi-Spring slapen : Gwyneth Paltrow, Sting, George Michael, Brian Adams, Ronnie Wood, Jose Mourinho, David Beckham, Elle Macpherson, Princess Diana (overleden), ...

Puur Natuur

Ervaring en onderzoek hebben Vi-Spring geleerd dat een bed alleen maar kan ademen en extra lang meegaan als het geheel vervaardigd is uit natuurlijke materialen.  Synthetische materialen zijn dan ook uit den boze.  Iedere matras wordt zorgvuldig gevuld met de beste, ademende materialen zoals zuiver lamswol, katoen, paardenstaarthaar, cashmere en zijde.  Het enige materiaal in een Vi-Spring bed dat niet door moeder natuur wordt geleverd zijn de veren zelf.

Individuele stijl en uitvoering

Voor Vi-Spring is een bed niet alleen een investering in weldadig slaapcomfort, maar ook een uiting van levenskunst.  Slapen moet een genot zijn en deel uitmaken van een bewuste stijl van leven.  Onbeperkte keuze in comfort en uitvoering kenmerkt dan ook de hele Vi-Spring collectie, mede dankzij een uitgebreid aanbod aan stijlen en stoffen.  Een Vi-Spring is altijd maatwerk en kan dus perfect worden afgestemd op iedere slaapruimte en op iedere wens.

Garantie

De "Vi-Spring"-verbintenis biedt u de absolute kwaliteitsgarantie : hoe lang u uw bed ook hebt, we herstellen of vervangen het bij fabrikagefouten.

En als u een Vi-Spring hebt gekocht, het gedurende minimum 30 dagen (max 90 dagen na levering) hebt uitgeprobeerd en u besluit dat de hardheidsgraad niet perfect voor u is, vervangen we bij De Nachtwacht gratis uw Vi-Spring-matras.

Vispring-Floor

Bij De Nachtwacht vind je de grootste opstelling in BelgiĆ« van Vispring-bedden. We richtten hiervoor onze "Vispring-floor" in. Hier kun je bijna alle modellen in verschillende hardheden met elkaar vergelijken. 

Klik hier voor een gedetailleerde beschrijving van de voorwaarden.

Lees hier een recent artikel, verschenen in Trends Style.