picture

Tempur

Tempur-matrassen en -kussens: perfect voor uw slaapcomfort
Tempur : ergonomische slapen

Bestel uw Tempur hoofdkussen online :

Tempur kussen online bestellen

Tempur-matrassen en -kussens: perfect voor uw slaapcomfort

Tempur staat synoniem voor drukverlagende matrassen en kussens. De unieke eigenschappen van Tempur-matrassen en -kussens zorgen voor een uiterst comfortabele nachtrust. Meer nog: ze kunnen rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen.

5 troeven van een Tempur-matras

 1. Slaapcomfort dankzij een goede ondersteuning van uw lichaam:
  De Tempur-matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van uw lichaam. Omdat het Tempur-materiaal zacht wordt waar wenselijk en hard waar nodig, krijgen uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning die ze nodig hebben.

 2. Minder rug-, nek- en gewrichtsproblemen:.

  Een slechte houding en druk zijn de belangrijkste boosdoeners bij rug-, nek- en gewrichtsproblemen. Met een Tempur-matras voorkomt u die problemen omdat uw matras nooit te hard of te zacht is.

 3. Ongestoorde nachtrust omdat er minder drukpunten zijn:

  Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld. Resultaat: u hebt minder de neiging om tijdens de nacht te draaien. Bovendien wordt elke bedpartner afzonderlijk ondersteund over de volledige matras zodat u minder last hebt van bewegingen van uw partner.

 4. Minder snurken:

  Door de perfecte ondersteuning kan een Tempur-matras het snurken aanzienlijk verminderen. 

 5.  Hoogstaande service op Tempur:

 • U profiteert van 15 jaar garantie op alle matrassen van Tempur.

 • U kunt uw Tempur-kussen bij De Nachtwacht vrijblijvend en gratis enkele nachten thuis uitproberen.

 • 90 dagen omruilgarantie (onder voorwaarden, contacteer ons hiervoor)

Tempur: 40 jaar slaapinnovatie

 • In de jaren '70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen.

 • Wetenschappers werkten verder aan Tempur-materiaal voor gebruik in slaapproducten. Later werd hun expertise geperfectioneerd in Tempur-productiefaciliteiten.

 • Vandaag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space foundation dat het 'Certified Technology'-zegel mag gebruiken.

Tempur-matrassen voor iedereen

Vroeger werd soms op de aanvankelijke 'nadelen' gewezen: harder in de winter, moeilijker om zich te draaien in de matras en een warmer gevoel. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen is dat verleden tijd. Met 3 matrascollecties en een breed assortiment kussens en accessoires, is er een Tempur-product voor iedereen:

 • Tempur Original: uitstekend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel.

 • Tempur Cloud: voor degenen die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. Tempur Cloud bestaat uit 2 delen:

  • Tempur ES-toplaag (Extra Soft) voor een gevoel van volledige ontspanning

  • Tempur-ondersteuningslaag voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid  

 • Tempur Sensation : om de voordelen van Tempur te combineren met het gevoel van een traditioneel verende matras.

Nieuw bij Tempur : Breeze

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van Tempur Climate Material, met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes.  Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam.  Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u comfortabeler slaapt. Het Breeze materiaal kan zowel in de Original, Cloud als de Sensation uitvoering. 

Extra's van uw Tempur-matras

 • Certificaat öko-Tex 100: geen schadelijke stoffen en geen risico voor de gezondheid.

 • Antimicrobieel behandeling: de groei van micro-organismen wordt tegengaan en de frisheid blijft.

 • Hypoallergeen: ze bevatten geen bekende allergenen.

 • Makkelijk te onderhouden: ze hoeven niet gedraaid of gekeerd te worden.

Tempur Flex Bedbodems

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur-matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur biedt.

Hoofdkussens van Tempur

Tempur biedt een breed assortiment aan kussens in allerlei vormen en maten zodat u gegarandeerd uw ideale kussen vindt. Het temperatuurgevoelig materiaal in de kussens wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Resultaat: het vormt zich naar de natuurlijke kromming van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun.

Bij De Nachtwacht bieden we u de unieke uitleenservice : indien gewenst kunt u uw gekozen kussen enkele nachten vrijblijvend en gratis uitproberen.  Zo bent u zeker van uw aankoop.

Video : Wat is Tempur-materiaal?

Video : Wat zijn de voordelen van Tempur?

Video : De Tempur Matrascollectie.

Video : De Tempur Hoofdkussens.

Video : Ervaar Tempur in het Sleep Experience Center bij De Nachtwacht