picture

Schramm

Schramm is een van de topmerken uit het gamma van De Nachtwacht.
Schramm bij De Nachtwacht : Boxsprings en pocketverenmatrassen

Schramm: bijna 90 jaar ervaring met handgemaakte boxsprings

Al bijna 90 jaar specialiseert het Duitse familiebedrijf Schramm zich in het boxspringsysteem. U kiest uw droommatras uit een uitgebreid assortiment van uitsluitend handgemaakte pocketveringmatrassen met apart afgestelde veren en speciaal schoudersegment voor zij- en rugslaper. Benieuwd? Probeer het een nachtje uit in onze slaapstudio.

 

4 troeven van Schramm-boxsprings

Unieke veerkwaliteit :

Schramm behoort, samen met Vi-Spring, tot het selecte groepje matrassenfabrikanten die hun pocketveren zelf produceren en in katoenen zakjes verwerken. In de Schramm-pocketveermatrassen Mythos en Divina worden uitsluitend veren toegepast die na het draaien in een oven worden gebakken en als gevolg daarvan bestand zijn tegen slijtage en overbelasting 

Tot 7 motoren:

Als enige fabrikant kan Schramm u zoveel motoren aanbieden. Resultaat: uw boxspring doet wat u wilt. Of het nu gaat om tv-kijken of lezen, of om de benen of wervelkolom ontlasten - uw bed past zich nauwelijks hoorbaar en traploos aan.

Ergonomisch comfort:

 
Al naar gelang het gewicht en de gewichtsverdeling kunt u de boxspring op schouder- en bekkenhoogte 2 cm omhoog of omlaag zetten. Dit S.C.A.-systeem (Secundaire Contour Aanpassing) werd ondertussen internationaal gepatenteerd en zorgt voor een ongezien slaapcomfort. 

Luxueuze afwerking:

De boxspring is altijd gestoffeerd en 12 cm, 18 cm of 25 cm hoog. Het stevige houten frame wordt op een ambachtelijke manier met meerdere lagen van hoogwaardig materiaal gestoffeerd. De boxspring kan strak gestoffeerd worden, maar ook met een bedrok of volant afgewerkt worden. De stoffering is afneembaar. Ook leder of eigen stof behoort tot de mogelijkheden.

Schramm-matrassen : Mythos en Divina

Meer dan 80 jaar handwerktraditie, 5 jaar ontwikkeling en precisiewerk leidde tot de Mythos en Divina-matrassen. De veren in deze handgemaakte matras worden na het draaien in een oven gebakken. Daardoor zijn ze bestand tegen slijtage en overbelasting. Maar dat is niet alles. De fijnste bekledingsmaterialen zoals linnen, zijde en scheerwol worden gebruikt als afdeklaag. Ze zijn voelbaar aanwezig en met alle zintuigen te ervaren. Ze bieden volgende voordelen :

  • superieure ondersteuning

  • zeer goede klimatisatie : fris in de de zomer, warm in de winter, dankzij de ventilerene materialen en hoogwaardige natuurmaterialen

  • Zeer lange levensduur dankzij oventhermisch geharde veren en hoogwaardige natuurmaterialen

Test dit bed in ons testnest. Meer informatie kan u hier vinden.