picture

Magnitude

Magnitude-boxsprings: slapen in stijl
magnitude Luxury bedding

Magnitude is het paradepaardje van de Belgische boxspring-specialist Anker Bedding. Het is een compleet en luxueus beddengamma met zowel klassieke als moderne toetsen. Benieuwd? Probeer het een nachtje uit in onze slaapstudio.

3 troeven van Magnitude-boxsprings

 1. Hoogstpersoonlijk luxebed:

  U kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd. Ook de decoratieve plaids, kussens & bedspreien worden volledig naar uw wens gemaakt.

 2. Ambachtelijke stielkennis:

  Het vakmanschap van de handgemaakte Magnitude-boxsprings wordt aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie.

 3. Comfort:

  Met Magnitude kiest u voor de perfecte ondersteuning. Een symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.

4 Magnitude-collecties

Met Magnitude ontwerpt u zelf het bed van uw dromen. U kiest uit 4 verschillende sferen:

 • Classic: de collectie die de grandeur van de Gouden Eeuw ademt. Classicisme en een vleugje Italiaanse barok verweven zich tot het ultieme stilleven voor uw slaapkamer.

 • Contemporary: de pure vormgeving van de bedden schenkt elk interieur extra uitstraling. Elk bed is afgewerkt met grafische precisie en is een kunstwerk op zich.

 • Fusion: deze collectie is een inspirerende mix van stijlen. Verrassende combinaties die telkens harmoniëren tot een droombed. Van zuiderse tot Aziatische invloeden.

 • Modern: collectie met een krachtige en eenvoudige vormentaal die naadloos aansluit bij moderne architectuur. Actueel en tijdloos.