picture

Auping Plaza in Kortrijk : de unieke Aupingwinkel

Auping Plaza naast de Nachtwacht (Momenteel gesloten wegens verbouwingswerken)
Auping plaza : de Auping-shop in Zuid-West-Vlaanderen

Auping Plaza : een bijzondere visie op slapen

In onze unieke Auping Plaza wordt op aantrekkelijke wijze het complete assortiment van Auping gepresenteerd. Van ventilerende spiraalbodems tot drukverlagende matras en de kasten van Auping. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring. En van dekbedovertrek tot het unieke Auping Royal bed.

Slaaptechniek en sfeer

Auping Plaza is een totaalconcept waarvan de presentatie enerzijds gericht is op slaaptechniek, maar anderzijds ook op vormgeving, sfeer- en kleurbeelden en architecturale inspiratie bij het inrichten van de volledige slaapkamer. Daarvoor worden complete bedmodellen getoond. U ziet er verschillende opstellingen van Royal, Original, Match, Auronde, Essential,Original Box en Kiruna. Alle matrassen kunnen uitgetest worden (Inizio, Adagio, Cresto, Maestro, Vivo)

Deskundig advies

De juiste combinatie van bedbodem en matras is bepalend voor het slaapcomfort. Omdat die van persoon tot persoon verschilt, staan we ter beschikking om vast te stellen welke ondersteuning, drukverdeling en ventilerende eigenschappen het beste resultaat geven. Daarnaast weten we alles van afmetinen, kleuren en beschikbare materialen. Uiteraard is er in onze Auping Plaza alle ruimte om ongestoord te kunnen proefliggen op verschillende testbedden.

Kwaliteit

Het winkelconcept Auping Plaza is voor Auping een unieke manier om hun visie op slaapcomfort uit te dragen en alle producten onder de aandacht te brengen. Dat past in hun streven om het winkelen voor u als consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen. Bij Auping Plaza staat kwaliteit voorop, zowel in presentatie als in vormgeving en deskundig advies. We willen u zo volledig mogelijk informeren zodat u de juiste keuze van ligsysteem kan maken. Een foute keuze is snel gemaakt, een goede kost tijd.

Wie is Auping?

Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 125 jaar geleden als smederij in Deventer. Het bedrijf specialiseerde zich al snel in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen, bedkaders, boxsprings en bedtextiel bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland en België. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormt de basis van het unieke Auping Comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. 

Beste uit de test

Auping komt al vele jaren als beste uit de testen van Testaankoop en Consumentenbond.

Nieuw!!!

De nieuwste boxspring van Auping : Auping Criade

De nieuwe spiraalbodem van Auping : Auping Original

Het inspirerende verhaal van Auping in Trends juni 2014

Meer informatie kan u vinden op: http://www.auping.be/nl/aupingwinkels/plazas/aupingplazakortrijk.html

Momenteel is Auping Plaza Kortrijk gesloten wegens verbouwingswerken...