picture

Retail Hospitality Award voor De Nachtwacht

Klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en management

In het prestigieuze San Marco Village in Schelle vond de uitreiking van de Hospitality Awards plaats.  We zijn zeer trots, dat De Nachtwacht uitgeroepen werd tot winnaar van de Retail Hospitality Award 2013-2014.  Deze wordt ook dikwijls de "Oscar van de kleine zelfstande ondernemer" genoemd.   Hij wordt uitgereikt aan de zaak die zich meest onderscheidt op het vlak van klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en management in België.  De quotering door een vakjury gebeurt als volgt :

  1. Analyse van de antwoorden op de ingezonden vragenlijst die beoordeeld wordt door de kwaliteitsraad.

  2. De Kwaliteitsraad beoordeelt ook de klantvriendelijke opmaak van de website (uitnodigend, functioneel én commercieel)

  3. Een anonieme Qualitycall door Buro Telus

  4. Een bezoek van het professioneel anoniem juryteam aan de zaak (Mistery-shopper)

  5. Een professionele anonieme Second Opinion , uitgevoerd door het Quality Shopper-team van het Internationaal Buro 11

Categorie Keukens, Interieur en Meubelen

De Nachtwacht kreeg de Award in de categorie "Keukens, interieur en meubelen". Kim Vanacker : "deze beloning van 16 jaar hard werken was maar mogelijk dankzij onze klanten die ons hun vertrouwen geven, ons fantastisch team en onze  leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel dragen".

Kortrijk : 3 van de 10 oscars

Dankzij Coiffure Unique (Bissegem), Garage Devos-Capoen (Kuurne) en slaapspeciaalzaak De Nachtwacht (Kortrijk) keerde regio Kortrijk met maar liefst 3 van de 10 ‘Oscars’ naar huis.  Coiffure Unique mag in 2014 zelfs de titel ‘Ambassadeur voor de Retailsector’ dragen.