picture

SmartSleeve

Met SmartSleeve kiest u voor matrasbeschermers die uw slaapcomfort optimaliseren dankzij hun revolutionaire slaaptechnologie. Ontdek er meer over bij De Nachtwacht.
Bedlinnen Smartsleeve

Matrasbeschermers van SmartSleeve

Wist u dat u elke nacht veel vocht verliest door transpiratie en ademhaling? Dat vocht dringt door in matrassen en verstoort de nachtrust. Met SmartSleeve kiest u voor matrasbeschermers die dankzij hun revolutionaire slaaptechnologie uw slaapcomfort optimaliseren.

Textiel geproduceerd volgens een revolutionaire slaaptechnologie. 

Dankzij de 3-dimensionale kruisstructuur ontstaat er een ventilerende luchtlaag in de matras- en kussenhoezen. Hierdoor blijft de lucht onder het lichaam in beweging en kan het opgenomen vocht verdampen. Via de luchtlaag wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid over het volledige slaapoppervlak. Zo blijft het bed droog en wordt de rust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen. De 3-dimensionale luchtlaag geeft ook extra drukverlichting en helpt de matras het lichaam te ondersteunen.

Bovendien kan het textiel worden behandeld met microcapsules die een substantie vrijgeven door wrijving. Denk maar aan eucalyptus tegen muggen, lavendel tegen stress en probiotica tegen allergenen.

6 soorten SmartSleeve-matrasbeschermers

Voor elke slaapverstoorder werd een remedie bedacht :

  • Ventilated : de ventilerende laag zorgt dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft zodat uw nachtrust niet meer verstoord wordt door de warmte die zich ophoopt en niet weg kan.

  • Allergen Protected : de actieve probiotica vermijden allergische reacties en reduceren de ontwikkeling van astma

  • Mosquito Protected : de microcapsuletechnologie met eucalyptusextracten creëert een beschermende cocon die muggen op afstand houdt.

  • Relaxed : de microcapsules bevatten verdampende lavendelextracten die helpen om in slaap te vallen en door te slapen

  • Thermo Regulated : de ruimtetechnologie Outlast®, die ontwikkeld werd door de NASA, zorgt voor een constante temperatuur in bed.

  • Waterproof : de waterdichte, luchtdoorlatende film garandeert dat het slaapcomfort behouden blijft bij o.a. urineverlies, zonder dat u overmatig transpireert. 

Matrasbeschermers met een perfecte pasvorm

SmartSleeve past perfect rond elke matras dankzij de superelastische zijkanten in lycra. De pasvorm wordt aangespannen met het polyester touwtje dat in de zijkanten zit verwerkt. Met het speciaal sluitsysteem wordt de pasvorm vergrendeld zodat de matras volledig is beschermd.

Sleep & go

Elke SmartSleeve zit in een handige opbergton en is makkelijk mee te nemen dankzij de gratis reishoes. Naargelang de slaapomgeving of de periode van het jaar is het immers mogelijk dat u te maken krijgt met een andere slaapverstoorder. SmartSleeve is handig in gebruik, makkelijk in onderhoud, wasbaar op 40°C en heeft dezelfde levensduur als uw matras.