picture

Bedlinnen en hoofdkussens

Bij De Nachtwacht kiest u uit een uitgelezen collectie bedtextiel, donsdekens en kussens, én donsdekenreiniging. Kom langs in onze winkel in Kortrijk.

Bedlinnen en hoofdkussens

Bij De Nachtwacht hebt u de keuze uit een uitgebreide collectie slaap- en bedtextiel, donsdekens en kussens, én donsdekenreiniging.

Bedlinnen : een uitgelezen selectie van bedlinnen

Voor dekbedovertrekken, lakens, sierkussens, plaids, hoeslakens en matrasbeschermers selecteerden we toonaangevende merken van absolute topkwaliteit. Alle afmetingen en afwerkingen zijn mogelijk zodat de harmonie met uw slaapkamerinterieur gegarandeerd is. U hebt daarbij de keuze uit 2 materialen die elk hun eigen voordelen hebben. Ontdek de eigenschappen van katoen en van linnen.

Hoofdkussens : Voor elk wat wils

Niets is zo persoonlijk als de keuze van een hoofdkussen.  Bij De Nachtwacht hebben we er zo'n 45 in de aanbieding.  Waar u het best voor kiest, hangt af van uw slaaphouding, de hardheid van uw bed, uw lichaamsbouw, eventuele nek- of rugproblemen...   Vraag dus raad en test uitgebreid verschillende kussens in de showroom, op een bed dat qua hardheid vergelijkbaar is met het uwe.  Blijft u twijfelen? Dan kunt u het een paar dagen uittesten, zonder verplichtingen.

Omdat iedereen 's nachts transpireert is een extra kussensloop, die uw hoofdkussen beschermt een aanrader. Bij De Nachtwacht ontdekt u een uitgebreid en innovatief aanbod. Wat dacht u van een kussensloop met 3D-structuur, die ventilerend en vochtregulerend werkt?  

Dagelijks uw kussen opschudden en regelmatig luchten is de boodschap.  Na ongeveer twee jaar is het aan vervanging toe. 

Donsdekens : Een dekbed op uw maat

Bij De Nachtwacht werken we al jàren met de kwaliteitsdekbedden van het Duitse Brinkhaus en het Nederlandse Auping.  We bieden een ruime keuze aan dekbedden, gevuld met echte gandons, wol, kasjmier, zijde of synthetische vulling.  Ook buitenmaten zijn mogelijk.  We zoeken samen met u naar het dekbed dat het best bij u past, gebaseerd op persoonlijke voorkeur, uw bed, kamertemperatuur en uw fysische eigenschappen. 

Alexandre Turpault : chic bedlinnen in Franse stijl bij De Nachtwacht

Alexandre Turpault

Auping plaza Kortrijk, naast De Nachtwacht

Auping

Brinkhaus dekbedden en hoofdkussens

Brinkhaus

Bedlinnen Bella Donna molton hoeslaken kussenbeschermer kussensloop

Hoeslakens en moltons van Bella Donna by Formesse

[title]

Lexington

bedlinnen en sierkussens : strijkvrij jersey katoen bij De Nachtwacht

Mikmax

Mirabel Slabbinck bij De Nachtwacht

Slabbinck

Bedlinnen Smartsleeve

SmartSleeve

Bedlinnen Verilin

Verilin